Haaa...! kan .. dah kata minggu ni minggu popia! Masih lagi bercerita pasal popia.., sebenarnya ini lanjutan dari cerita/tayangan popia basah hari itu. Segalany dari yg sama iaitu inti dan sambal popia basah juga cuma tukar pulak kpd popia goreng sebab popia basah ni budak2 kat umah ni KURENGGG... sikit! Buat popia basah ari tu pun sikit je.. selebihnya buat ler popia ni ha..! Kejap aje.. laju jer.. licin!!!
salam k am... dah baca jawapan komen dari popia basah tu...thanks...nnt bolehla try.tp xleh buat banyak dulu. hb sy suke gak makan popia basah tapi klu nampak lain sikit,mmg payah nak laku...
ReplyDeletepopia goreng k am ni nampak rangup. biler dah sejuk dia liat tak, kak...? kenape erh, saya punye popia goreng hanya rangup biler tgh panas je...ade petua ape2 tak kak...?ataukah berkaitan dgn jenama kulitnya tu....
Alahai Kak Am...bestnye nampak popia.. yg basah ade kt bawah sinun yg kering pon ade... dua dua pon sedap ni...:)
ReplyDelete