22 October 2010

TART COKLAT

Saje suke mempelbagaikan filling, cam ner tah.. tergerak pulak nak try buat tat coklat, kononnya calling2 azita tapi terlupa pulak nak guna resepinya tertinggal, akhirnya ikut kepala sendiri kasi hentam sajelah.., ikut resepi filling yg biasa2 cuma ditokok-tambah aje dgn coklat emulco. Memandai sendiri jer ni.. tapi dari segi rasa oklah not bad.. anak2 pun suke..!

Bagi peminat coklat2 ni.. memang sedap wangi dgn aroma coklat emulco..

Resepinya boleh refer spt tat2 yg lain (ada disertakan sebelum ini) cuma fillingnya ditambah coklat emulco saja.

5 comments:

  1. samekom...adusss dah parahni kena pindah kat flora height macamni.tengokje tak puas nak rasa juga muahahaha..

    ReplyDelete
  2. Salam Am...apa khabar? Banyak tempahan ke..lamanya Ummi x jenguk dapur Am ni.byk dah ketinggalan...banyak sgt agenda dengan anak2 n rumahtangga..hehee...take care ya Am..muaahhh!

    ReplyDelete
  3. >>isnita: u dok kat mana ek..?

    >>azita : projek hentam sajelah..

    >>ummi : w'salam ummi, skrg am kurang amik order ummi,kadang x cukup masa bnyk buat utk makan keluarga jer..TQ.. ummi!

    ReplyDelete
  4. Salam k.am...suke tgk tart2 akak nie..Tapi, yana nak tny sikit..ngape ha..kalau dah masak filling tart yana mcm mengecut je..tak mcm k.am..kembung2 semuanyer...mintak bantuan....tolon!!!!!..

    ReplyDelete