19 February 2013

LAMANYA TAK UPDATE TEMPAHAN..

 
 Assalamualaikum..!
Ya.. Allah..! lamanya tak update kat sini.., nak kata busy tak sangat kot.. tapi rasanya angin malasnya aje yang lebih..! banyak photo2 tempahan yang tertunggak disebabkan malas punya pasal.. apalah nak jadi ya..?


2 jenis tempahan untuk hantaran iaitu PUDING KASIH BERTAUT & KEK KARAMEL adalah tempahan dari rakan sekolah lama Pn. Kintan khas untuk hantaran anak buahnya tempohari.
Kintan suruh buat apa jer.. jenis  puding tak kisah.. jadi puas fikir punya fikir buat ajelah 
puding ni.. apa pun terima kasih buat Kintan, harap berpuashati hendaknya ya..!

 Yang tiga jenis kat bawah ni pun tempahan dari Kintan juga cuma berlainan tarikhnya khas untuk meeting katanya..
Cupcake pisang, Mini coklat Moist & Talam Jagung

 


Juga Mini coklat Moist tapi nak sizenya besar sikit jer dari yang kat atas tu..! 
Tempahan kedua kali dari Mrs. Sudha dari Nusa Bestari, J.B. - Thanks..

 Kedua-dua Apam Polkadot sebanyak 200 & 300 biji dari Cikgu Hanawati & dari Pn Ani




No comments:

Post a Comment

Post a Comment