09 January 2013

TEMPAHAN DI AWAL 2013

  Assalamualaikum..!!!
Kenapalah awal-awal tahun lagi angin malas dah melanda.. malas nak update blog.. malas nak keluar menu-menu baru, hati tu teringin nak buat itu dan ini tapi tup.. tup.. akhirnya tak menjadi..! 

Entah macam mana pagi ini baru ada rasa mood sikit nak update.. maklum dok rumah tinggal sorang-sorang.. memang aman-damai dan seronok betul.. ada kalanya boleh guling-guling semula kat katil dan zzzzz..! Agak-agak anak dan bapak anak2 nak balik tenghari barulah terlingkup-terlentang macam lipas kudung buat kerja kat dapur.. Hai.. teruk betullah ya.. perangai mak budak ni..!
Tapi tak boleh jadi juga cam ni.. kena buang malas tu jauh-jauh..

Sebenarnya nak cerita tempahan di awal tahun baru 2013 ni.. tempahan ni minggu lepas punya dsebabkan malas sangat nak update jadi baru nilah nak upload.

Seperti biasa tempahan dari Pn. Azizah untuk meeting di sekolah,
1 kotak Talam Ubi dan 50 biji apam beras.

 
  

 Ini pula 100 apam Polkadot dari Shahrul.. Terima Kasih ya..!




 100 Fruits Tart dan 50 Blueberry Cheese Tart tempahan dari Hajar (Tmn. Daya, J.B.)


No comments:

Post a Comment

Post a Comment