28 November 2010

KEK COKLAT MOIST & SUP MERAH TULANG


Sup merah tulang daging korban.., ada lagi stok daging korban tak habis2..
Tak blh makan selalu sesekali boleh ler.. kena selang2 masak tak boleh straight kolestrol tu..!


Hari ini (Ahad 28 Nov. 2010) menerima kunjungan tetamu dari kawan2 kakak (Amalina)
Pulak tu hari ni tak masak nasi cuma mr hb nak makan steaw sup merah & roti jer..
kakak bagi tahu kawan2 dia nak dtg rumah, cepat2 g dapor godeh kek coklat moist jap..
Berselera sungguh dia org makan, memang suruh makan kenyang2, lepas tu mr hb hantar dia org balik, kesian pulak nak biarkan dia org naik bas.



Last minit godeh kek coklat moist, memang favorite bebudak kat rumah ni, dah lama tak buat.
si kakak mesti nak suruh buat topping, tapi mama dia malas sikit hari ni..
Jadi makan ajelah cam tu..ya..! ok juga..

2 comments:

  1. Kek tuh...mmg nampak moist!!! Akak, mintak few slices ya...tukar ngan chocolate mousse pudding love tu ;)

    ReplyDelete
  2. as salam, kak am, resepi kek coklat moist ada tak dalam ni? ita search tak jumpa pun, klu ada ingat nak try buat sbb minat sgt dgn kek coklat... terima kasih kak am...
    http://ibugebu81080.blogspot.com/

    ReplyDelete