19 May 2011

TEMPAHAN MINGGU LEPAS...


Assalamualaikum....!
Amboi.., lama benar tuan rumah berkelana ya.., bila dah lama tak mengupdate bermakna semakin malaslah jawapnya. Dah tu.. jawapnya berderet sudahlah photo2 yg tak diupdatekan lagi..

Tempahan 'BROWNIES KUKUS LAPIS CHEES' dari Pn. Maria (Johor Jaya) utk b'day 2 org anak lelakinya. Ini tempahan utk minggu lepas beliau menginginkan edible image 'BEN10' utk disambut sekaligus 2 orang anaknya itu. Selain daripada itu beliau juga menempah roti jala + kari ayam & kueh Tako, photo2 yg lain tu tak sempat disnap...
Terima kasih Pn Maria..


100 biji apam beras

2 kotak 'BINGKA UBI GULA MERAH'


1 loyang 'SERIMUKA DURIAN'
Semua tempahan di atas di tempah oleh regular customer iaitu Pn. Ziela utk kenduri di rumah saudaranya. Thanks ziela...!

**********************************************

TEMPAHAN HARI GURU - 16/05/2011

Ini pula Blossom Polkadot ditempah sempena 'Hari Guru' tempohari dari Cikgu Saras sebanyak 200 biji

Yg ini pula dah tak ingat dah dari siapa...???

Selain dari itu pada sambutan 'Hari Guru' tempohari memang tersangatlah busynya sebab ada tempahan masak2 dari SK Cina, Bandar Seri Alam.
Bersilat.. bertekwando juga di dapor sesorang... sampaikan keesokkannya macam tak boleh bangun dibuatnya.

Photo2nya pun tak sempat diambil dan diantara menu hari itu ialah
* Nasi Impit (Lontong Segera)
*Kari Ayam
*Rendang Daging
*Sambal Kacang
*Mee Goreng Mamak
*Mee Hoon Goreng
*Minuman Oren Sunkist

Memang betul2 lepak & terasa penat sesangat...! Macam nak demam pun ada..! Terasa kejang semua urat..!
Itu yang lama tak berblog.., heee...

1 comment:

  1. Wah bnyk nye tempahan.. Semoga makin success yer kak..

    ReplyDelete