21 April 2011

TEMPAHAN LAGI...!



Petang tadi telah selamat menghantar tempahan yg dibuat lagi oleh Pn Ziela.
Beliau telah bnyk kali membuat tempahan dari akak cuma kali ini beliau mengorder utk kali ke2 utk. 'Brownies Kukus Lapis Cheese'
Kali ini ditepekkan pula dgn love2 yg banyak.., bolehkan ziela..? heee...


Kami berjanji berjumpa di Tesco Tebrau, nasib baik pujuk punya pujuk mr hb nak juga tolong jadi driver petang ini, kalau tidak sesorang lagi lah jawabnya. Entah kenapalah memang malas benar nak drive sorang2.. lagilah time petang2 orang balik kerja bimbang highway jam jer..!
Tapi alhamdulillah... nasib baik petang ni ok.. tak berapa jam spt selalu..

100 biji Blueberry Cistat

*
*
*
*

Tempahan hari Rabu (20/04/2011) dari Pn. Awie (SMK Seri Alam 1)
Ini merupakan tempahan kali ke 2 utk Bingka Ubi cuma kali ini Bingka Ubi Gula Merah pulak, nak rasa katanya...
Terima kasih..!

5 comments:

  1. Assallamualaikum Kak Am..
    Kak cantiknya cheese tart akak tu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Am..lama x jenguk sori laaa..bz x tau apa2 ntah...byknya tempahan yea Am? Harap Am sihat2...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...
    saya dah buat resepi yang minta tempohari terima kasih best sangat...jom n3 hari ini.

    ReplyDelete
  4. Ira suka betul singgah sini sebab suka tgk apam2 akak yg cute tu.... Boleh tak ira nak minta tip sikit:-
    a) Apam dotdot- masa kukusan pertama mmg nampak cantik je tapi bila masuk kukusan kedua dan ketiga, dia jadi berlubang2...tak secantik kukusan pertama...nape ye kak?

    b) Brownies.... Bila dah siap bakar selalu je brownies saya merekah kat atas, saya guna api atas bawah, nape ye kak? adakah terlebih bakar?

    Sukanya rasa saya jika akak tak keberatan untuk menerangkannya.....

    ReplyDelete
  5. Assalam kak Am....wahhh bestnyer nengok kek tu kak....alhamdulillah byk tempahan tu murah rezeki akak tu.

    ReplyDelete