17 December 2010

APAM BERAS versi PUTRI AYU

Salam Jumaat yg penuh ceria.., moga hari-hari yg dilalui penuh dgn keberkhatan serta dilimpahi kerahmatan dari Allah hendaknya..!
Masih cerita apam dan apam lagi.., tentu ada yg jemu asyik2 nengok apam aje kan.. tapi masih ada yg tak jemu2 kat apam beras ni sebab permintaan utk apam beras ini sentiasa hangat dan kerap sangat. Alhamdulillah.. kpd yg sudi menempah..
Bukannya apa.., balik2 apam beras bentuk2 tu jer kan.., jadi apa salahnya kali ini kita tukar sut dia kpd sut putri ayu pulak..boleh kan..? heee..
Kira pinjam pakailah katakan... tapi nmpk oklah pulak bila apam beras ditukar bentuknya kpd bentuk putri ayu, buat kaler2 bagai... pasti bebudak mahu pun mak2 budak pun suka...!
Sebenarnya tempahan apam beras semua ni, ditempah utk pagi ini yg diorder oleh guru2 di sek mr hb bekerja.
34pcs - utk Pn Azizah
34pcs - utk Pn Rahmah
T/kasih banyak2 kerana dah kerap kali order.
Ini pula 100pcs b/berry cistat juga utk Pn Rahmah utk makan2 di sekolah hari ini.
Disebabkan asyik pandang kaler bluberry aje jadi gabungkan pulak dgn kaler hijau epal biar nmpk meriah sikit. Apa pun t/kasih juga buat pn rahmah.

50pcs apam beras juga utk Pn Intan, yg mana beliau memang regular customer.

Kesemua jumlah apam beras hampir seratus lebih juga. Jenuh akak dok mengukus..! berwap-wap kat dapur tau..! naik kelabu-asap dah biji mata, heeee....

T/kasih daun keladi kpd semua yg sudi menempah..

3 comments:

  1. Salam Kak Am,
    wah cantik apam colourful tu kak...sukax3...tart tu pun kemas jer...rajin la kak Am ni....msk semua sedap2...:)

    ReplyDelete
  2. >>nieza:w'salam nieza, TQ.., taklah rajin sgt pun, ada masa malas gak, he..he..

    ReplyDelete
  3. Emmmmm, kreatifla awak. Memang menarik. Rasanya akan cuba.

    ReplyDelete