18 December 2010

500pcs BLUEBERRY CISTAT - Transfer Order

Pagi ni mr hb tolong menghantar tempahan b/berry cistat sebnyk 500pcs di RHB Bank Austin Perdana. (kalau x silaplah..)
Sebenarnya ini adalah transfer order dari Leen (loyangkuih) yg memang pakar bab kueh-mueh terutamanya bab kek2 b'day & weeding kek. Leen tak dpt buat sebab ada hal yg tak dapat dielakkan jadi minta tolong akak terima order ni.., kebetulan akak baru aje habis menyiapkan order2 yang lain, jadi adalah free sikit maka akak pun setujulah utk terima order ni. W/bagaimana pun pada mulanya bercongak-congak juga memikirkannya sebab last minit order dan bnyk pulak tu.. 500 biji cistat, kira jenuh jugak nak menggentel kulit tat tu nanti.
Tapi alhamdulillah-lah.. akak cuba juga dan akhirnya dpt juga menyiapkannya pada masa yg ditetapkan. Apa pun t/kasih bnyk2 buat Leen yg percaya kat akak utk tempahan ni... juga t/kasih juga kpd Pn Ziela yg menempah cistat ini, moga pn ziela berpuashati hendaknya..!
5 kotak b/b cistat berjumlah 300 biji dan 4 bekas lagi berjumlah 200 biji yg mana kesemuanya berjumlah 500 biji.
Kesemuanya telah selamat dihantar pagi ini, TQ juga diucapkan kpd mr hb yg tolong menghantarkannya..!


2 comments:

  1. gebusnyer tart akak...adeh..tergoda

    ReplyDelete
  2. waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja... saya lagi konsumsi Jelly Gamat Gold G Obat Kanker Lambung Tradisional apakan tidak apa apa makan makanan ini???

    ReplyDelete