01 October 2010

BISKUT SEROJA

!

5 comments:

  1. suka makan biskut nie .. rupanya pon cantik .. tp blh tanya tk bunga seroja nie ada acuan jual kat kedai ke ?

    ReplyDelete
  2. >>zqah Ail : sebenarnya bukan kita yg buat bskut ni, ini kwn order dari N9, kita cuma tumpang makan jer..!

    ReplyDelete
  3. salam singgah kak
    kita pun suka sangat biskut ni tapi susah tul nak cari org yg membuatnya..first and last kita jumpa was 4 tahun dulu and now org yg jual pun dah hilang ntah ke mana...itu yg teruja sgt bila nampak biskut ni ka sini..ingat akak yang buat ;-)

    ReplyDelete
  4. family saya ada bt biskut saroja nie, klu berminat boleh la order untuk raya 2013..06-6139463-umi

    ReplyDelete
  5. Kak rabiatul adawiyah..ada buat kelas cara buat biskut ni tak..no tel saya 0123214098.

    ReplyDelete