22 December 2009

POPIA VIETNAMESE

Sebagai merasmikan kulit popia vietnamese ni yg dikirim dari jauh, maka kenalah buat juga kan..T/kasih sekali lagi buat abbot diatas segalanya ini. Jenuh juga nak perhabiskan kulit popia ni ada 1 paket lebih lagi. Tak per boleh simpan2 dulu for next time..!

Jom.., kita rasa popia ni, dgn isi perutnya yg masih fresh2 lagi..! sorry ya, isi perut popia ni terjulur-julur gitu.., nmpk sgt x de skill betul kan? Apa pun kira bolehlah kan.., pas ni ngap masuk mulut gak kan..!

Curahkan sambal atas body dia..., baru terasa kesedapannya!!

6 comments:

  1. Sedapppnyaaaa....

    Mintak satuuuu...

    ReplyDelete
  2. vavavaaaaa sedapnye....tu dah suruh anak buah turun p beli timun & carrot...pehni n3 kat umah kite plak le viet popia ni heheheeee

    ReplyDelete
  3. >>sue@nenie: mmg sedap sue..! fresh2 lagi..

    >.fizanordin: terrornya kejap jer dah dpt n3, kat sini x nmpk lagi kulit popia ni.

    >>ain: hai.., ain! lama x dngr berita? buat apa tu?

    ReplyDelete
  4. aduh mak aiiiii, buat saya terrrrrrrgoda...aku tergoda jeng jeng jeng...bila mama pakai kebayaaaaa baju kebayaaaa...auwwww..cantikkkk sungguh popianya...

    ReplyDelete
  5. >>abbot: bnyk ler cntik abbot hooi! hantam semcam jer ni!

    ReplyDelete