17 August 2009

LONTONG

Menu weekend yg simple hanya masak lontong je. Lontong nasi ni pun buat sendiri punya bukan beli instant tau..cewah! bukannya apa selalunya main beli yg instant je just main rebus atas dapur je. Tapi kali ni entah apa mimpi agaknya.. trgerak nak buat sendiri je, padahal xlah susah mana pun, cuma selama ini malasnya yg lebih!

Lontong makan dengan kuah lodeh dan sambal telur + ikan bilis je! mula tu, nak buat serunding sikit last2 dah malas pulak..itu yg x menjadi serundingnya.
Resepinya nanti jap ok!


2 comments:

  1. sedapnyer lontonggggggggg!!! sukerrrrrrr sgt2!!!

    ReplyDelete