22 April 2009

KARIPAP

Dinner malam tadi kononnya malas nak masak jadi nak buat floor tortila je (betul ke sebutan tu.) intinya spt inti karipap cuma saje utk kelainan bubuh rempah bryani dan bukan rempah kari, okey juga! Tapi x sempat snap dah habis.. jadi x dptlah nak posting kat sini. Last2 buat karipap lak untuk sarapan pagi ni tapi ni yg lum digoreng.. yg dah goreng pun dah licin anak2 bawa ke sekolah x sempat lagi snap.

3 comments:

  1. I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.so you also can read my blog.my blog is about
    air shox,nike air force and UGG.welcome to visit.

    ReplyDelete
  2. kak am...hantar le setupperware kat umah saya. alamat sy dah bagi dah.hihi

    ReplyDelete